Chromebook laptops

Een Chromebook kopen brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn deze apparaten ontwikkeld met het idee dat tegenwoordig het meeste gedaan wordt via internet. Chromebooks bevatten dan ook geen overbodige luxe zoals een zware grafische kaart of dure processors die je voor veel taken helemaal niet nodig hebt.

Door deze keuze kunnen Chromebooks voor een lage prijs op de markt worden gebracht. Maken deze keuzes de apparaten traag? Helemaal niet! Doordat het door Google ontwikkelde Chrome OS platform geoptimaliseerd is op het gebruik van internet blijven ze erg snel. Zo start een Chromebook binnen enkele seconden op.

Moet je bijvoorbeeld een tekst document schrijven? Maak dan gebruik van Google Docs. Hierbij heb je gelijk het voordeel dat je bestanden vanaf elk apparaat bewerkt kunnen worden.

Kortom, gemak staat voorop! Een ander voordeel is dat deze laptops, door de ingebouwde virusbeveiliging erg veilig in gebruik zijn.

Naast een Chromebook bevelen wij ook het gebruik van een Chromecast aan. Dit is een apparaatje waarmee je eenvoudig content naar je TV kunt streamen. Eindelijk geen gebruik meer van draden dus!

Populaire Chromebooks

Asus C523NA-EJ0052 - Chromebook - 15.6 Inch
Acer Chromebook 314 CB314-1H-C5XM - Chromebook - 14 Inch
Lenovo Ideapad S330 81JW0009MH - Chromebook - 14 Inch
HP Laptop 14s-dq1730nd - Laptop - 14 Inch
HP Chromebook 14a-na0052nd - Chromebook - 14 Inch